Sosiaalipedagoginen hevostoiminta alkaa!

Published by

on

RatsuKukka tarjoaa kuntouttavaa sosiaalipalvelua hevosavusteisesti sosiaalipedagogiseen näkökulmaan perustuen. Toiminta pohjautuu dialogisuuteen, vuorovaikutukseen, kokemuksellisuuteen, arvostavaan kohtaamiseen ja osallisuuteen. Toiminnasta vastaa Marjo Kukka-Nykyri ja palvelu toteutetaan yhteistyössä Ankkkurilahden Ratsutila Oy kanssa.

Olen koulutukseltani Kuntoutuksen ohjaaja AMK ja olen työskennellyt sosiaalialalla erityistä tukea tarvitsevien kanssa yli 18 vuoden ajan. Lisäksi olen käynyt kahden vuoden dialogisen ohjaajan koulutuksen ja erilaisia johtamiseen liittyviä koulutuksia. Kerron toiminnasta, eri palveluista ja niihin ohjautumisesta mielelläni lisää.

Marjo Kukka-Nykyri

Toimintaan voi sisältyä hevosen hyvinvoinnista huolehtimista, hevosen hoitoa, tallitöitä, poniajelua tai ratsastusta riippuen asiakkaan kuntouttavalle toiminnalle asetetuista tavoitteista ja suunnitelmasta, miten niihin päästään. Yhdessä asetettujen tavoitteiden toteutumista seurataan hevostoimintajakson aikana ja myös sen lopuksi. Toiminnassa on mahdollisuus siirtyä tiiviimmästä tuesta kevyempään tukeen. Toiminnan voi aloittaa kuntouttavana sosiaalipalveluna ja yksilöohjauksena. Siitä on mahdollisuus siirtyä pienryhmään ja sitä kautta harrastustoimintaan. Toimintaan osallistuminen ei edellytä asiakkaalta hevostaitoja.

Kysy lisää Marjolta p. 045 650 3082 tai ratsukukka@gmail.com

Jätä kommentti

Create a website or blog at WordPress.com